
BE INFORMED 
Upon a diagnosis of breast cancer, your physician and surgeon is required to provide you a written summary 

of alternative efficacious methods of treatment, pursuant to Section 109275 of the California Health & Safety 
Code. Your physician and surgeon may choose to provide the summary prior to the performance of a screening 
or biopsy for breast cancer at your request or at the physician and surgeon’s discretion, when appropriate. 




